~ Amethist NAH Vitaal ~

In 3 maanden naar meer energie, rust, gezondheid en vitaliteit met Niet Aangeboren Hersenletsel


Je leeft al langere tijd met de onzichtbare gevolgen van hersenletsel en sinds je dit hebt is je leven een grote puzzel geworden. Niets is meer vanzelfsprekend.

Je hebt al veel geprobeerd om “beter te worden”, maar zo werkt dat niet met hersenletsel. Het blijft lastig om precies aan te voelen waar je grenzen liggen. Je probeert telkens weer te bedenken wat wel en wat niet meer gaat. Maar toch ga je regelmatig over je grenzen heen en dan ben je vervolgens weer dagen verder voordat je jezelf weer een beetje lekker voelt.

Ook zijn er dagen waar je bij het opstaan al weet: “Dit is weer zo’n dag”. Zo’n dag met een hoofd vol mist, je komt minder goed uit je woorden, je laat van alles vallen, je vergeet dingen en eigenlijk ben je gewoon zó moe. Je duikt het liefst weer gelijk je bed in.

Soms vraag je je wel eens af: “Is dit het nou?” Want zelf snap je eigenlijk nog steeds niet heel goed hoe het nu werkt en wat wel en wat niet kan, laat staan dat jouw familie of vrienden het dan begrijpen. En dus doe je jezelf soms beter voor dan je je voelt, want je wilt ook niet altijd maar zeuren of om hulp vragen. Maar daardoor ga je natuurlijk ook gewoon weer over jouw grenzen heen.


Wat als het ook anders kan?

  • Wat nou als je nu echt terug zou kunnen gaan naar jouw "gevoel", waardoor je de signalen van jouw lichaam meer zou voelen en beter zou begrijpen, zodat je niet steeds over je eigen grenzen heen gaat?
  • En wat als je uiteindelijk ook meer in staat zult zijn om keuzes te maken die echt bij jou passen en prioriteiten kunt stellen zonder je daarover schuldig te voelen richting jezelf en jouw omgeving?
  • Stel dat je ook nog eens zou kunnen leren hoe jouw lichaam werkt en ook dat je zult weten en snappen dat jouw lichaam een prachtig zelfherstellend vermogen heeft?
  • En stel dat je zou weten wat je zelf zou kunnen doen om dit zelfherstellend vermogen van jouw lichaam te ondersteunen zodat je uiteindelijk meer energie, vitaliteit en gezondheid gaat ervaren.

Er is echt zoveel meer mogelijk dan je denkt en ik help je daar graag bij.

Samen met jou en in jouw tempo gaan we op zoek naar hoe jij weer beter naar jezelf kunt luisteren, keuzes kunt maken die bij jouw leven met NAH passen en hoe je prioriteiten kunt stellen zonder je daarover schuldig te voelen richting jezelf en jouw omgeving. En eenmaal onderweg op dit pad, zal je gaandeweg weer meer overzicht, energie, ontspanning, plezier en rust gaan ervaren in jouw dagelijks leven.

JA! Dat wil ik!


Wat zit in het Amethist NAH Vitaal traject, wat levert het je op en wat is jouw investering?

Wat kun je verwachten?

In 3 maanden gaan we samen ontdekken hoe jij jezelf weer beter in je vel gaat voelen met NAH.

  1. Ik begeleid jou individueel tijdens 4 coachingsessies van 1½ uur. Deze coachingsessies vinden plaats al wandelend in de natuur (*) waarbij we de natuur ook actief betrekken bij jouw vraagstukken.
  2. Daarnaast een OERsterk-consult van 1½ uur waar we gericht gaan kijken naar jouw leefstijl (waaronder voeding, (nacht)rust, ontspanning en beweging) om zo te kunnen bepalen hoe jij op dat vlak “winst” kunt boeken in jouw energieniveau. Ook kijken we samen of supplementen jou hierbij kunnen ondersteunen.
  3. Door middel van spiertesten (kinesiologie) gaan we in een consult van 1-1½ uur op zoek naar specifieke onbalansen op het vlak van voeding, energiebanen en/of andere verstoringen. Tevens stellen we samen vast welke eerste stappen je kunt ondernemen om deze onbalansen op te heffen.
  4. Je krijgt toegang tot een online omgeving. In deze omgeving vind je praktische videolessen terug, alsmede oefeningen, dagboek- en informatiebladen.
  5. Bij de start van het traject ontvang je het boek "Je brein vitaal" van Rineke Dijkinga. In dit boek vind je veel achtergrondinformatie over je brein, wat voeding voor je brein kan betekenen en ook een aantal gezonde recepten.
  6. Twee maanden na de laatste coachingsessie vindt er nog een afrondend videoconsult plaats van 30 minuten.

Wat is jouw resultaat?

Door dit traject krijg je inzicht in het zelfherstellend vermogen van het lichaam, ga je leren om de signalen van jouw lichaam te interpreteren en ga je ervaren wat voor jou goed gaat werken om meer overzicht, energie, ontspanning en rust terug te krijgen in jouw leven.

Natuurlijk is het resultaat voor iedereen verschillend. Bij de start van het traject heeft immers iedereen andere uitdagingen en aandachtsgebieden. Daarnaast zal jouw voortgang ook afhangen van de stappen die jij tijdens het traject maakt door het volgen van de video’s en het doen van de opdrachten in de online omgeving.


Je zal je na het volgen van het traject beter in je vel voelen. Je hebt meer overzicht gekregen, meer energie en je ervaart meer ontspanning en rust. Daarnaast zul je ook beter in staat zijn om keuzes te maken die echt bij jou passen en je zult jouw prioriteiten kunt stellen zonder je daarover schuldig te voelen richting jouw omgeving.


Jouw investering

Jouw investering voor dit complete traject bedraagt Euro 1.177,00 (inclusief BTW).

Ja, graag!

(*) De wandelingen vinden plaats in Natuurpark De Loonse- en Drunense Duinen, dan wel Landgoed Plantloon. Bij overige wensen (bijvoorbeeld een ander [natuur]gebied, andere invulling voor de wandelingen i.v.m. [lichamelijke] beperkingen dan wel consulten via Zoom/WeSeeDo, etc.) bespreek ik graag samen met jou de mogelijkheden.

Heb je nog vragen? Neem dan contact met mij op!

Wat zeggen mijn klanten?

"Met Brigitte als coach leer je de vragen te stellen die je misschien zelf liever vergeet, maar je wel helpen de zelfkennis te vergaren om het antwoord op je vraag te vinden".