Iedere maand geef ik 2 gratis Inzichtsessies weg!


Snel (weer) een nieuwe stap maken waarmee je weer vooruit komt?

Wil je de regie in jouw leven weer (terug)pakken maar weet je niet goed waar je moet beginnen?

Ik help je graag alvast een stukje verder!

In een (gratis) inzichtsessie geef ik jou in 30 minuten een inzicht en 2 tips, toegespitst op jouw persoonlijke situatie.

Wil je weten hoe dit werkt? Wees er dan snel bij!

JA, ik wil me beter voelen!Even voorstellen........

Brigitte Boven - Pees

Ik ben OERsterk coach, wandelcoach, stress- en burnout coach en running-therapeut.

Op enig moment in mijn leven liep het bij mij niet meer zo op rolletjes. Ik kreeg een ongeluk waardoor ik Niet Aangeboren Hersenletsel opliep, maar dat weerhield mij er niet van om toch te proberen weer het leven te leven zoals dat eruitzag voor het ongeluk.

Dit “oude” leven paste echter niet meer bij mij, maar dat kon ik niet direct accepteren. Pas toen ik vastliep op mijn werk, thuis en op het vlak van gezondheid, kwam het besef dat ik mijzelf op de eerste plaats mocht zetten. 

Het ongeluk bleek een geluk bij een ongeluk, want stap voor stap leerde ik steeds beter naar mijn innerlijk te luisteren. Ik kwam weer terug bij wie ik altijd was en dat stelde mij in staat om keuzes te maken en te gaan leven op een manier die ook echt bij mij past en waarbij ik mij gezond, krachtig en gelukkig voel.

Door mijn rijke ervaring als ook alle mooie opleidingen en scholingen kan ik jou vanuit verschillende invalshoeken laten ontdekken hoe ook jij weer keuzes kunt maken die echt bij jou passen door je te verbinden met wie jij diep van binnen echt bent.

Wil je mij beter leren kennen?
Wat zeggen mijn klanten?

"Met Brigitte als coach leer je de vragen te stellen die je misschien zelf liever vergeet, maar je wel helpen de zelfkennis te vergaren om het antwoord op je vraag te vinden".