Wat zeggen mijn klanten?


Man, 50 jaar:
"Bij de start van het traject was mijn vraag nog niet zo concreet. Wat voornamelijk een rol speelde was dat er een radicale verandering in mijn bedrijf, mijn werk, mijn missie en mijn leven gaande was. Door de hoeveelheid aan thema’s die een rol speelden was het best moeilijk de kern van de vraag te durven en te kunnen benoemen. Mijn eerste vraag was dus: “Kun je me helpen structuur te geven aan de diverse lastige thematieken en deze te benoemen?” Ik wilde weer grip krijgen op de complexiteit van mijn situatie om vervolgens stap voor stap, binnen mijn invloedssfeer, te gaan verwerken en weer om te buigen in een (voor mij) positieve richting".

Lees verder


Man, 58 jaar:
"Na een dienstverband van ruim 10 jaar blijkt dat je -met je tomeloze inzet - toch in een burn-out situatie terecht bent gekomen en lijkt alles waarop je vertrouwde op drijfzand te staan".

Lees verder


Vrouw, 63 jaar:
"
Ik wilde graag beter omgaan met mijn dementerende moeder: geduldiger, liever".

Lees verder


Henk, 64 jaar
"Tijdens een gesprek met Brigitte kwam toevallig ter sprake dat ik wel wat gewicht kwijt wilde raken en gezonder wilde leven. De afspraak voor een Amethist Natuurlijk Vitaal consult ontstond dus toevallig. Daardoor ging ik ook onbevangen het gesprek in. Het consult verliep in een prettige en vooral ongedwongen sfeer, waardoor ik mij relaxed voelde. Ik voelde mij vanaf de eerste minuut van het gesprek op mijn gemak."

Lees verder