Samenvatting

In Mind Body Spirit combineert Alberto Villoldo de levensprincipes van de sjamanen uit de Amazone met moderne wetenschap en leert je hoe je je 'langer leven'-genen aanzet.

In Mind Body Spirit combineert Alberto Villoldo de levensprincipes van de sjamanen uit de Amazone met moderne wetenschap en past dit toe op gezondheid.

Heb jij last van chronische klachten en zie je er tegenop om ouder te worden? Alberto Villoldo laat in Mind body spirit zien hoe je je lichaam kunt vernieuwen, je hersenen kunt ontgiften en hoe je je voorbereidt op een hogere intelligentie. Ontdek je innerlijke healer, ontgift je darmbrein en laat je oude leefwijze los. Zo ben jij klaar om met geest, lichaam en ziel te ontwaken.

De medicijnmannen en -vrouwen uit de Amazone zijn experts in preventie. In Mind body spirit laat Villoldo je een holistische aanpak zien van reiniging.

Je leert met dit boek onder andere:

  • hoe je je emotionele patronen kunt transformeren die gebaseerd zijn op woede en angst,
  • welke voedingsstoffen de hogere hersenfuncties stimuleren en je helpen om beter met stress om te gaan,
  • welke technieken je kunt inzetten om je lichaam te helen,
  • en hoe je loskomt van je verleden zodat je zonder je ballast en als herboren de toekomst tegemoet kunt gaan.


Je hoeft geen retraite te doen of zelfs maar je huis te verlaten om een begin te maken met deze wonderbaarlijke reis naar de vernieuwing van je lichaam. Je hoeft alleen de eerste stap maar te zetten. Gun jezelf een nieuw lichaam en een nieuw leven.

Alberto Villoldo leefde jarenlang bij diverse sjamanen in de Amazone en de Andes en deed daar als psycholoog en medisch antropoloog diepgaand onderzoek naar hun geneespraktijken. Zijn kennis heeft hij gebundeld in dit boek. De recepten en praktische geneeswijzen zijn veelbelovend: ze laten je binnen één week al sterker, vitaler en optimistischer voelen. En dat hoeft helemaal niet ingewikkeld te zijn; door bijvoorbeeld groener te eten, zet je je 'langer leven genen' al aan!


Bestel hier het boek