Dit zijn de mensen met wie ik werk

Ik werk met volwassen mannen en vrouwen die op zoek zijn naar meer gezondheid, vitaliteit en energie.


Mijn klanten voelen zich al langere tijd niet echt lekker in hun vel. Ze hebben allerlei vage gezondheidsklachten zoals bijvoorbeeld hoofdpijn, maagklachten, darmklachten, eczeem of andere lichamelijke ongemakken. En het vervelende is, het gaat ook maar niet over.

Regelmatig gebeurt het dat mijn klanten ook niet meer zo lekker slapen. Of ze vallen niet zo makkelijk meer in slaap of ze zijn vaak midden in de nacht klaarwakker en opnieuw in slaap vallen lukt dan niet meer. En als ze dan ’s morgens de wekker gaat, hebben ze het gevoel dat ze helemaal nog niet uitgerust en/of wakker zijn.

Mijn klanten staan vaak midden in het leven en vinden van zichzelf dat ze van alles moeten en dat alles moet dan ook nog eens goed. Maar op enig moment lijkt het alsof de dagen te kort zijn en ook het overzicht is zoek. Ze voelen zich steeds meer opgejaagd en hoe hard ze ook hun best doen, het lukt gewoon niet meer om alle ballen tegelijk in de lucht te houden. Ze hebben het gevoel zichzelf steeds meer “kwijt te raken”.

Ze realiseren zich dat ze wellicht vaker “nee” zouden moeten zeggen, maar toch lukt dat niet. Dus voor ze het weten zit de agenda weer vol en is er helemaal geen tijd meer over om de batterij eens op te laden. En als ze dan toch eens “nee” zeggen, dan voelen ze zich daar achteraf schuldig over en gaan ze vaak daarover piekeren.

Ze zouden ze graag wat meer willen bewegen en sporten. Ze nemen zich vaak voor om dat ook echt te gaan doen, maar ondanks dat lukt het toch niet want ’s avonds zijn ze gewoon moe. Energie om te sporten en bewegen, die is er niet meer.

Ook voelen mijn klanten zich sneller over het minste geringste geïrriteerd. En eigenlijk herkennen ze zichzelf helemaal niet meer, want zo doen ze normaal nooit. Ze voelen zich kortom gewoon niet lekker in hun vel en alles lijkt opeens heel veel energie te kosten.


Herken je iets van bovenstaande omschrijvingen? Dan kan ik je verder helpen om weer meer grip te krijgen op je gezondheid en je leven. Ik help je daar graag bij.

Op de dienstenpagina vind je meer informatie over de mogelijkheden.
 Welke diensten bied ik aan?

Als je mij eerst wat beter zou willen leren kennen, kijk dan op de pagina
“Over mij”
Wat zeggen mijn klanten?

"Gewoon gehoord worden zonder meteen de oplossing voorgeschoteld te krijgen, onbevangen kunnen praten. Dat haalt de druk van de ketel en geeft ruimte om mentaal in beweging te kunnen komen".