~ Inzichtsessie ~

Ondanks jouw hersenletsel je snel alweer wat beter voelen?
Vraag hier jouw (gratis) inzichtsessie aan waarin ik jou in 30 minuten een inzicht en 2 tips geef, toegespitst op jouw persoonlijke situatie.


Ik help je graag alvast een stukje verder!

Wil je meer energie, vitaliteit en gezondheid maar weet je niet goed waar je moet beginnen?

Je hebt al langere tijd Niet Aangeboren Hersenletsel en je hebt al veel geprobeerd om je weer beter te voelen. Toch voel je je nog steeds vaak moe, overprikkeld en je hebt het gevoel dat je gewoon continue op je tenen moeten lopen om “het leven” bij te houden.

Het lukt je maar niet om een nieuwe balans terug te vinden in jouw leven. Wellicht heb je zelfs ook al veel op het internet opgezocht, maar nog steeds kom je niet echt vooruit.


Wat als ik je nu al eens een stukje verder op weg zou helpen?

Tijdens een sessie van 30 minuten deel ik een inzicht en 2 tips met jou, gericht op jouw specifieke situatie.

Ik geef deze sessie, ter waarde van € 67,00 (inclusief BTW), twee keer per maand gratis weg!

Wil je hier gebruik van maken, vul dan onderstaand je naam en emailadres in en meld je dan aan via de button hieronder. Je hoort dan van mij of je geselecteerd bent voor een gratis Inzichtsessie en zo ja, dan ontvang je ook direct van mij een vragenlijst en plannen we direct een datum en tijdstip. Op basis van wat jij invult in het formulier bereid ik mij voor en kan ik ook echt specifieke tips en een inzicht geven.

Je ontvangt:

  • Een 1 op 1 gesprek van 30 minuten via Zoom of telefonisch
  • Een inzicht over het zelfherstellend vermogen van het lichaam
  • 2 Tips toegespitst op jouw persoonlijke situatie zodat je zelf direct al de eerste stappen kunt zetten op weg naar meer energie en balans in jouw leven.

Vul onderstaand je gegevens in en ik zal zo spoedig mogelijk contact met je opnemen.

Lees hier mijn privacyverklaring

Wat zeggen mijn klanten?

"Mocht ik in de toekomst iemand tegenkomen met een soortgelijke vraag, dan zou ik in ieder geval al wat van de ontvangen tips met deze persoon delen en daarnaast ook adviseren om eens contact te zoeken met Amethist Natuurcoaching".