~ Inzichtsessie ~

Speelt er een vraagstuk in jouw leven en weet je niet goed welke stap of stappen je nu zou kunnen zetten?
Vraag hier jouw (gratis) inzichtsessie aan waarin ik jou in 30 minuten een inzicht en 2 tips geef, toegespitst op jouw persoonlijke situatie.


Ik help je graag alvast een stukje verder!

Wil je stappen zetten op een bepaald vraagstuk in je leven maar weet je niet goed waar je kan beginnen? Of ben je al meerdere keren begonnen, maar loop je steeds vast?

Je hebt al langere tijd het gevoel vast te zitten op één of meerdere aspecten in jouw leven, het voelt alsof je de regie kwijt bent maar je weet eigenlijk niet goed waar je zou kunnen beginnen om het op te lossen. Of je hebt al van alles geprobeerd om vooruit te komen, maar toch lukt het maar niet.

Wellicht heb je zelfs ook al veel op het internet opgezocht, maar nog steeds kom je niet echt vooruit.


Wat als ik je nu al eens een stukje verder op weg zou helpen?

Tijdens een sessie van 30 minuten deel ik een inzicht en 2 tips met jou, gericht op jouw specifieke situatie.

Ik geef deze sessie, ter waarde van € 67,00 (inclusief BTW), twee keer per maand gratis weg!

Wil je hier gebruik van maken, vul dan onderstaand je naam en emailadres in en meld je dan aan via de button hieronder. Je hoort dan van mij of je geselecteerd bent voor een gratis Inzichtsessie en zo ja, dan ontvang je ook direct van mij een vragenlijst en plannen we direct een datum en tijdstip. Op basis van wat jij invult in het formulier bereid ik mij voor en kan ik ook echt specifieke tips en een inzicht geven.

Je ontvangt:

  • Een 1 op 1 gesprek van 30 minuten via Zoom of telefonisch
  • Een inzicht en 2 tips toegespitst op jouw persoonlijke situatie zodat je zelf direct al de eerste stappen kunt zetten die echt bij jou passen, waardoor je voelt dat je (weer) vooruitkomt bij jouw specifieke vraaagstuk.


Wat zeggen mijn klanten?

"Mocht ik in de toekomst iemand tegenkomen met een soortgelijke vraag, dan zou ik in ieder geval al wat van de ontvangen tips met deze persoon delen en daarnaast ook adviseren om eens contact te zoeken met Amethist Natuurcoaching".