Overige producten

Overige producten

Onderstaande producten gebruiken wij zelf en zijn we enthousiast over.

In het geval je één of meerdere van genoemde producten wenst te kopen, dan kan dit direct via mijn website.
De bestelling, levering en betaling loopt via Bol.com.


Overige producten

Meditation Moments App

Meditation Moments App

Dé Nederlandse meditatie app We proberen het je zo makkelijk mogelijk te maken om een dagelijks momentje rust te nemen. We hebben met onze meditatie app al meer dan 1 miljoen mensen geholpen om te mediteren en zo minder stress te ervaren, beter te slapen en positiever te denken. Ook jij kunt de voordelen ervaren!

Bekijk meer
Big Berkey waterfilter

Big Berkey waterfilter

Het veelzijdige Big Berkey systeem met een capaciteit van 8,5 liter is het ideale systeem voor 2-persoons huishoudens, kleine gezinnen, thuis of op reis, kamperend of op pad met de caravan. Voor iedere activiteit buitenshuis of in onverwachte noodsituaties De krachtige Black Berkey waterzuivering elementen verwijderen ook virussen, pathogene cysten, parasieten, schadelijk chemicaliën zoals herbiciden en pesticiden, VOC’s, wasmiddelen, organische oplosmiddelen, troebelheid, trihalomethanes, slib, sediment, zware metalen, vieze smaakjes en luchtjes, maar ze laten de heilzame en gezonde mineralen die het lichaam nodig heeft ongemoeid.

Bekijk meer
Voedseldroger

Voedseldroger

Gezonde snacks maken? Met een voedseldroger droog je o.a. eenvoudig jouw eigen fruit, groente, kruiden, noten, vlees en vis.Dit apparaat maakt het mogelijk dat het gedroogd voedsel zijn voedingswaarden en unieke geur en smaak lange tijd behoudt. Wij hebben zelf een vergelijkbaar model met 9 laden en een deur. Er zijn ook goedkopere voedseldrogers verkrijgbaar, veelal met "stapelbakken", welke vaak minder plaats in nemen en eenvoudiger zijn op te bergen.

Bekijk meer
Natuurinzicht elementkaarten - Heks & Kruid

Natuurinzicht elementkaarten - Heks & Kruid

Deze natuurinzichten kaartenset nodigen je uit om je met de natuur en jouw gevoel te verbinden.

Bekijk meer