Nieuws van Amethist Natuurcoaching!


Certificaat Cursus Kruidenthee

Omdat ik heel graag de kracht van de natuur zoveel mogelijk integreer in mijn leven en mijn praktijkvoering, heb ik mij de afgelopen periode verdiept in de kracht en werking van kruiden. Die maakt mij niet een echte herborist, maar tegelijkertijd heb ik ondertussen wel het nodige geleerd over een veilig gebruik van kruiden middels het drinken van een kruidenthee. Of liever gezegd, een kruideninfusie.

Vorige week rondde ik de Cursus Kruidenthee af en ontving ik hiervoor mijn certificaat. Ik ben hier erg blij mee en het vormt voor mij de opstap naar de Jaaropleiding Kruidenvrouw welke in augustus 2024 van start gaat.

Mocht je ondertussen meer willen weten of een bepaald kruid of een bepaalde mix van kruiden jou kunnen ondersteunen, stuur mij dan gerust een e-mail.


ThetaHealing® Advanced DNA

Na een aantal aanvullende opleidingsdagen mocht ik op 1 mei 2024 het ThetaHealing® Advanced DNA certificaat in ontvangst nemen. De opledingsdagen vormden een prachtige reis waarin ik weer veel heb mogen leren.

Op dit moment bied ik nog geen dienst aan voor deze mooie vorm van healing. Wel ben je van harte welkom voor een gratis proefsessie. Indien je hier gebruik van wil maken, stuur mij dan een e-mail.

Voor meer informatie over ThetaHealing®:

Profiel ThetaHealing & meer info


ThetaHealing® Practitioner!

Sinds kort mag ik mijzelf ook ThetaHealing® Practitioner noemen. Op 28 februari 2024 mocht ik het ThetaHealing Basic DNA certificaat in ontvangt nemen na prachtige opleidingsdagen te hebben doorlopen.

In de loop van 2024 zal ik nog een aantal aanvullende modules gaan volgen, waarna ik deze dienst ook aan mijn aanbod zal toevoegen.

Op dit moment dus nog niet beschikbaar als officiele dienst, maar mocht je geinteresseerd zijn in een gratis proefsessie, stuur mij dan een e-mail.

Voor meer informatie over ThetaHealing®:

Profiel ThetaHealing & meer info