Nieuws van Amethist Natuurcoaching!


ThetaHealing® Practitioner!

Sinds kort mag ik mijzelf ook ThetaHealing® Practitioner noemen. Op 28 februari 2024 mocht ik het ThetaHealing Basic DNA certificaat in ontvangt nemen na prachtige opleidingsdagen te hebben doorlopen.

In de loop van 2024 zal ik nog een aantal aanvullende modules gaan volgen, waarna ik deze dienst ook aan mijn aanbod zal toevoegen.

Op dit moment dus nog niet beschikbaar als officiele dienst, maar mocht je geinteresseerd zijn in een gratis proefsessie, stuur mij dan een e-mail.

Voor meer informatie over ThetaHealing®:

Profiel ThetaHealing & meer info


Nieuwe dienst!

Sinds kort een is er een nieuwe dienst beschikbaar bij Amethist Natuurcoaching: 

"Wat jouw lichaam jou vertelt"

Er zijn momenten in het leven waarin je het gevoel kunt krijgen dat je niet vooruit komt en je zou graag willen weten hoe dan wel. Jouw hoofd vertelt je vaak een eigen verhaal. Een verhaal gebaseerd op overtuigingen en patronen in jezelf.

Maar stel je eens voor dat je zou ontdekken waar het nu echt om draait voor jou, los van wat jouw gedachten zijn. Dat jouw lichaam jou gaat vertellen wat nu echt de oorzaak of achtergrond is van jouw onbalans in het leven. En stel je daarbij ook maar eens voor dat we wellicht zelfs al een blokkade op kunnen lossen en/of dat je naar huis gaat met een inzicht over stappen die je kunt nemen als het gaat om een vraagstuk over het werk, of om je gezonder te voelen, meer in balans te komen, meer energie te ervaren.

Wil je hier meer over weten, bekijk dan het aanbod via onderstaande link.

"Wat jouw lichaam jou vertelt"