Productbeschrijving

Gezonde snacks maken? Met deze Hendi voedseldroger droog je o.a. eenvoudig jouw eigen fruit, groente, kruiden, noten, vlees en vis.Dit apparaat maakt het mogelijk dat het gedroogd voedsel zijn voedingswaarden en unieke geur en smaak lange tijd behoudt. Deze droogoven van de Hendi komt uit de serie kitchen line en is voorzien van 7 trays zodat u diverse soorten per keer kunt drogen. Een betrouwbareen professionele voedseldroger voor dagelijks gebruik!

Functionele Hendi Voedseldroger - Dehydrator - Droogoven

Voor het uitdrogen van fruit, groenten, kruiden, vlees, vis, enz. De automatische ventilator circuleert de warme lucht in de kamer, waardoor een gelijkmatige uitdroging wordt gegarandeerd zonder de roosters gedraaid hoeven te worden. De set bevat 7 roestvast stalen roosters van 305×330 mm, elk met een maximale belasting van 500 g. Roosters zijn gelijkmatig verdeeld in de kamer op 35 mm afstand, roosters zijn eenvoudig te verwijderen en te reinigen. Dubbelwandige polypropyleen behuizing verhoogt de thermische efficiëntie. Door de transparante deur kan het droogproces geobserveerd worden. Wordt geleverd met een transparant kruimel tray om te voorkomen dat kleinere vruchten vallen tijdens het drogingsproces – het kan ook op de bodem van de droogkamer worden geplaatst om resten op te vangen. Digitaal display.

Temperatuurregeling: 35-70°C.Timer kan tot 24 uur worden ingesteld, met intervallen van 30 minuten.

Opmerking:
Wij hebben zelf een vergelijkbaar model met 9 laden en een deur. Er zijn ook goedkopere voedseldrogers verkrijgbaar, veelal met "stapelbakken", welke vaak minder plaats in nemen en eenvoudiger zijn op te bergen.

Bestel hier het product of zoek naar vergelijkbare producten