Waar ben jij bang voor?

/Brigitte Boven - Pees/ThetaHealing en Levensgeluk en Coaching

Angsten, we hebben ze allemaal. Ja, jij ook! Ga maar eens na, er is altijd wel iets in het leven waar je bang voor bent. Misschien ben je bang voor spinnen, maar misschien ben je bang in het donker, bang in de auto, bang om alleen te zijn, misschien heb je smetvrees, ben je bang voor de tandarts, bang om een onvoldoende te halen bij een toets, bang om door de mand te vallen, bang voor de dood, bang om je partner te verliezenā€¦..

Zomaar een greep.

Zelf heb ik ze ook hoor, bepaalde angsten. En weet je wat ik zo bijzonder vind, dat we er eigenlijk nooit zo over praten. Vaak schamen we ons er ook voor.

Ik ga wat over mijzelf verklappen

Ik vind het heel erg spannend om te vertellen wat ik het allerliefste zou doen met mijn onderneming. Ik heb het dan ook lang weggedrukt en zelfs een beetje genegeerd. Soms liet ik mijzelf wel eens gaan en fantaseerde ik erover. Ik schreef er dan zelfs al een nieuwsbrief over, die ik vervolgens niet verstuurde.

Toch is de tijd gekomen om dit nu voor de volle 100 % te gaan doen. Ik ben langzamerhand op een route gekomen die voor mij heel goed voelt, maar waar ik altijd het gevoel van had dat er door de buitenwereld wellicht vreemd tegenaan gekeken zou worden.

Tijd om schoon schip te maken dus en uit mijn comfortzone te stappen. Maar dat was nog niet zo makkelijk als dat nu klinkt.

Want waarom vind ik het nog steeds moeilijk om de wereld te vertellen dat ik niet alleen maar geloof in het aardse en het praktische, maar dat ik ook heel erg geloof in dat er meer is als het gaat om het oplossen van fysieke, mentale of emotionele vraagstukken waarmee mensen naar mijn praktijk komen. Dat is immers ook precies de reden geweest dat ik mij verder ben gaan verdiepen in het spiertesten, omdat dit al heel mooi een brug vormt naar wat zich in het onderbewustzijn afspeelt.

Vaak komen er dus mooie inzichten boven tijdens het spiertesten, maar niet altijd volgt er dan ook een heling. En dat bleef mij bezighouden. Hoe laat je overtuigingen, gewoonten, beperkingen en blokkades oplossen. Soms gebeurt zoiets tijdens een consult/sessie, maar heel vaak zit er een diepere overtuiging/kernovertuiging onder die zich niet zomaar opzij laat schuiven.

En dat dus niet alleen bij klanten in mijn praktijk, maar dus ook bij mijzelf šŸ˜Š

Ik wist welke kant ik op wilde gaan met Amethist Natuurcoaching en toch deed ik het niet. Ondertussen weet ik wat zich diep in mijzelf afspeelde, waardoor ik steeds maar in een kringetje bleef draaien. Een soort oerangst waardoor ik het gevoel had dat ik helemaal alleen en verloren zou zijn en dat niemand meer van mij zou houden als ik kenbaar zou maken waar ik in geloof.

ThetaHealingĀ®

En precies op dat stuk heb ik een mooie heling mogen ontvangen. En vanuit het ontvangen van deze heling wist ik ook gelijk dat dit nog een stukje van de puzzel was die ik mocht gaan leggen voor Amethist Natuurcoaching: ThetaHealingĀ® Practitioner worden.

Zo gezegd, zo gedaan.

De eerste stap is gezet en ondertussen mag ik mijzelf sinds vorige week ThetaHealingĀ® Practitioner noemen. Een stap waarmee ik ontzettend blij ben, want het is een prachtige aanvulling op mijn bestaande aanbod van diensten. Een aanbod waarmee ik mensen nog beter kan helpen omdat het mij in staat stelt om vanuit verschillende invalshoeken (vanuit bewustzijn of onderbewustzijn) naar een vraagstuk te kijken en dus uiteindelijk over kan gaan op het bieden van een heling.

Benieuwd of ThetaHealingĀ® of een andere dienst uit mijn pakket jou verder zou kunnen helpen bij een vraagstuk in jouw leven? Neem dan gerust en vrijblijvend contact met mij op zodat we samen kunnen bepalen wat ik voor jou zou kunnen betekenen.

Wil je regelmatig tips & inspiratie ontvangen, schrijf je dan hier in voor mijn periodieke inspiratiemail.

Inspiratiemail